Gylvigs udvider med endnu et lakcenter i Otterup ved Odense
Autolakering - lakering af bil. En lille bule og ridser i bilens lak. Gylvigs Autolak kan hjælpe med reparation af bilen

Den familieejet virksomhed Otterup Autolak ApS, ved Kim og Helen Schøner, er pr. 1-1-2024 solgt til Klaus Gylvig og Jonas Gregersen

(Klaus Gylvig Holding ApS og Bilernes Skadecenter Holding ApS).

Købet af Otterup Autolak ApS betyder at vi nu kan servicere flere biler fra et større område på Fyn.

Da vi har overtaget et velfungerende værksted med dygtige folk og en stribe gode kunder forventer vi ikke at ændre en hel masse, udover optimering og navnet, som bliver Gylvigs Autolak ApS.

Kim Schøner vil være ansat hos Gylvigs Autolak ApS i de første par måneder, for at sikre at overdragelsen bliver så enkel som muligt.

Klaus og Jonas har været en tur rundt, sammen med Kim, for at ”ryste hånd” med de eksisterende kunder, så vi har allerede hilst på.

2 lakcenter som ligner hinanden

Vores lakcenter i Ringe og nu det nye her i Otterup, ligner i forvejen hinanden på rigtig mange måder, det er begge virksomheder som har årelang erfaring med autolakering.

Klaus overtog i sin tid Gylvigs Autolakering fra sin far, lige som Kim Schøner overtog Otterup Autolak fra sin far, så det er begge virksomheder med familiestærke relationer hvor vi passer på hinanden og vores folk.

Arbejdsmoralen og tonen på de 2 værksteder er meget lig hinanden og flere af vores folk kender hinanden i forvejen.

Derfor gav det også rigtig god mening at vi, allerede nu, holdt vores julefrokost og juleafslutning sammen.

På sigt har vi planer om at udvide værkstedet med en sprøjtekabine mere, for at gøre flowet af biler i kabinerne lidt mere effektivt. Og så skal vi have investeret i en farveblande maskine, for den har vi rigtig gode erfaringer med i Ringe

Værkstedet i Otterup er netop blevet rengjort og malet, så nu der er klart til at modtage nye maleropgaver.

Det er en god måde at starte år 2024, og samtidig lære de nye folk at kende.

Så vi har en god forventning om et godt samarbejde og masser af sparring på tværs af de to lakcentre.

Samme farve som resten af bilen. Bil lak farveblanding - ja vi kan ramme farven på bilen. Med det nyeste farvestyrings værktøj Daisy Wheel, som laver korrekt farveblanding hver gang.
Speciel farve på bil. Ikke noget problem, vi måler alle farver med farvemåler. Hvorefter farven blandes i automatisk doseringsmaskine.