KF Lak’s malerværksted bliver til Gylvig Lak ApS

Autolakering - lakering af bil. En lille bule og ridser i bilens lak. Gylvigs Autolak kan hjælpe med reparation af bilen

Gylvig og Gregersen gør det igen, men nu har de taget Nielsen med

Pr. 1. Maj 2024 har Klaus Gylvig, Jonas Gregersen og Morten Nielsen overtaget KF Lak,s malerværksted på Smedemestervej 6 i Faaborg med hver 1/3 anpart.

For bare 4 måneder siden overtog Klaus og Jonas Otterup Autolak i Otterup, så man skulle tro de to havde rigeligt at se til.

”Jo vi har rigtig meget at se til, men nogle gange er det om at slå til mens mulighederne er der, og det var den nu! Det er en stor fordel for os med et autolakerings værksted i Faaborg, for vi har allerede en del gode kunder i Faaborg. Og så slipper vi for at flytte bilerne så langt, det er der igen flere fordele ved, vi kan bruge tiden på at male flere biler, vi sparer brændstof og mandetimer – og vi har et mindre CO2 udslip” Siger Klaus Gylvig.

I Otterup afdelingen (Gylvigs Autolak ApS) er Klaus og Jonas så heldige at have den forrige ejer ansat, så det værksted er der allerede godt styr på.

Gylvig Lak ApS

Den nye Faaborg afdeling er lavet som et anpartsselskab sammen med Morten Nielsen (tidligere ansat hos KF Lak), så han kommer til at lede værkstedet i det daglige. ”For det nye Gylvig Lak ApS kommer det til at betyde at der er en medejer som allerede kender kunderne – det er en stor styrke” Siger Jonas Gregersen.

Morten Nielsen er uddannet Autolakerer og har i sin tid været ansat hos KF Lak, så han kender folkene på værkstedet og en del af kunderne. Faktisk har han stået i lære sammen med den ene af de ansatte for snart 25 år siden.

Morten har lige siden sin ansættelse hos KF Lak for 12 år siden, drømt om at overtage KF Lak og blive ”Egen herre i huset”.

”Så da Jonas ringede og åbnede muligheden for at vi kunne overtage værkstedet sammen, skulle der ikke mange overvejelser til, heller ikke selv om vi ikke kendte hinanden i forvejen, for jeg havde alligevel hørt en del om både Jonas og Klaus – og det er et par gode fyre.

Min drøm er at få endnu mere gang i firmaet og måske få et par folk mere. Men lige nu og her er de første step at få opgraderet det lidt nedslidte værksted og optimeret på vores maling, så vi kan få hurtigere tørretid, – og så skal vi have sat en ny farveblander maskine op.

Vi har en personvogns malerkabine og en industri malerkabine så vi kan male det hele her, og sammen med den hurtig tørrende lak, kan vi få kørt en del igennem her på værkstedet.

Udover at male biler, laver vi en del industrilakering, hvor vi maler køkkener, møbler, døre og vinduer – det er det vi har specialiseret os i her.

Jeg har ikke været selvstændig før, så det er virkelig rart med et par garvede folk som Klaus og Jonas i ryggen, det giver god tryghed her under opstarten – og så skal vi ikke slås om kunderne.

Nu glæder jeg mig bare til vi kommer godt i gang!” Siger Morten Nielsen

Samme farve som resten af bilen. Bil lak farveblanding - ja vi kan ramme farven på bilen. Med det nyeste farvestyrings værktøj Daisy Wheel, som laver korrekt farveblanding hver gang.
Special lakeringer: fælge, hellakeringer, køkkenlåger, døre og porte og designer møbler